Samenwerking Kaj Morel

Sinds mei 2018 heeft Anne Marie Westra-Nijhuis met Kaj Morel een samenwerking op het gebied van zijn spreker- en trainerschap. Via Anne Marie is Kaj Morel te boeken als spreker trainer en gastdocent op het gebied van betekeniseconomie, sociaal ondernemen en identiteitsmarketing. Daarnaast is hij inzetbaar als tafelgast bij mediaprogramma’s.

Kaj Morel is pionier van de betekeniseconomie, identiteitsmarketingexpert en organisatieadviseur. Met zijn huidige bedrijf De Zaak van Betekenis zet hij zich in om gezamenlijk een samenleving te realiseren – de betekeniseconomie – waarin organisaties zich bewust zijn van hun betekenis voor anderen en actief bezig zijn om deze te vergroten. Kaj heeft twee toegankelijke en laagdrempelige boeken over identiteitsmarketing en de betekeniseconomie geschreven. Het meest recente ‘Tijd voor de betekeniseconomie, het verhaal over onze economie dat ze je nooit vertellen’ is in april 2018 verschenen.  

Would you like to have more information? Please contact Anne Marie Westra: Telephone +3153-4347567 Email annemariewestra@e-plu.nl

Book translations

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassador Senz° umbrella

Ambassador senz° umbrellas

Need a Speaker - Trainer?

Team EPLÚ public speakers-trainers

Tell a business relation

Tell a business relation