Blog Anne Marie Westra

Anne Marie Westra op LinkedIn

Volg EPLÚ Management Support op Facebook

Volg Anne Marie Westra op Twitter

Volg Anne Marie Westra op Google+

Volg EPLÚ Management Support op Pinterest

Volg EPLÚ Management Support op Vimeo

Volg EPLÚ Management Support op YouTube

Volg Anne Marie Westra op Instagram

Nieuws - 19 maart 2012

EPLÚ Management Support 3 jaar - Vernieuwde website en lancering bedrijfsfilm Anne Marie Westra.

Na meer dan 22 jaar werkzaam te zijn geweest voor CEO's en Raden van Bestuur bij diverse nationale en internationale organisaties, heeft Anne Marie Westra in 2009 EPLÚ Management Support opgericht. In de afgelopen drie jaren heeft zij zich gespecialiseerd als Project & Event Manager, Communicatieprofessional en Marketeer. Reden om de website van EPLÚ eens goed op de schop te nemen.

Onlangs heeft Anne Marie één van haar grote wensen - het maken en uitbrengen van een bedrijfsfilm - weten te realiseren. Voor deze bedrijfsfilm is Anne Marie de afgelopen maanden door de camera gevolgd tijdens het uitvoeren van diverse opdrachten op locatie. "Ik heb ervoor gekozen door middel van interviews, beelden en voice-over weer te geven waar ik met EPLÚ voor sta: Professionaliteit en Kwaliteit. Ik ben dan ook bijzonder trots op dit mooie eindresultaat", aldus Anne Marie.

De film is gemaakt, in nauwe samenwerking met Henk Hendriksen, eigenaar van Broadcast Organizers, gevestigd op het Mediapark in Hilversum. Anne Marie: "Het mooie van deze samenwerking was dat ik niet alleen heb kunnen profiteren van de vakkundige adviezen van Henk, maar ook persoonlijk betrokken ben geweest bij het selecteren van de juiste beelden en de eindmontage, waardoor de film letterlijk een stuk van mijzelf is geworden." Meer informatie over Broadcast Organizers.

Benieuwd naar de eindresultaten van website en film? Ga hier naar de vernieuwde homepage van EPLÚ Management Support om de bedrijfsfilm van Anne Marie te bekijken en lees van daaruit alles over de huidige dienstverlening van EPLÚ.

Boekvertalingen
Ambassadeur Senz° umbrellas
Spreker - Trainer nodig?
Tell a business relation

Op zoek naar de blauwe wortel - Sébastien Telleschi

Ambassadeur senz° umbrellas

Team EPLÚ sprekers-trainers-gastdocenten

Nieuws