Blog Anne Marie Westra

Anne Marie Westra op LinkedIn

Volg EPLÚ Management Support op Facebook

Volg Anne Marie Westra op Twitter

Volg Anne Marie Westra op Google+

Volg EPLÚ Management Support op Pinterest

Volg EPLÚ Management Support op Vimeo

Volg EPLÚ Management Support op YouTube

Volg Anne Marie Westra op Instagram

Nieuws 14 oktober 2016

Voormalig shorttrackschaatsster Margriet de Schutter nu te boeken als spreker bij EPLÚ

Met ingang van oktober 2016 is voormalig shorttrackschaatsster Margriet de Schutter als spreker te boeken bij EPLÚ Management Support.

Van kinds af aan had Margriet de Schutter een droom: als shorttrackschaatsster meedoen aan de Olympische Winterspelen in Vancouver. De zware trainingen en de internationale wedstrijden brachten haar succes maar ook steeds meer blessures. Door haar wilskracht kwam ze dichtbij deelname aan Vancouver, maar op het moment dat ze haar plek in het team verloor, kwam ze in een mentale crisis terecht. Zonder haar topsport wist ze niet meer wie ze werkelijk was. Ze ging op zoek naar haar ware ik, waarover ze de Awardwinnende documentaire Diepgaan voor Vancouver en het boek Stoppen & Doorgaan schreef.

Met haar ontwapende verhaal en gedurfde kwetsbaarheid weet Margriet haar publiek in het hart te raken. Zij laat zien hoe je door tegenslagen juist succesvol kunt zijn en met de juiste focus en een gezonde dosis wilskracht het beste uit jezelf c.q. je bedrijf of organisatie kunt halen.

Margriet is inzetbaar als spreker, trainer en dagvoorzitter op het gebied van sport, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en motivatie. Daarnaast is zij inzetbaar als gastdocent voor het voorgezet onderwijs, MBO, HBO of universiteit. Aanvragen worden door Anne Marie Westra-Nijhuis van A tot Z gearrangeerd, wat ook inhoudt dat zij vanaf het moment van uw aanvraag continue en nauw betrokken blijft.

Lees hier meer over Margriet de Schutter

Wilt u Margriet de Schutter direct boeken als spreker?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra

via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl,of telefoon +31 - (0)534347567.

Boekvertalingen
Ambassadeur Senz° umbrellas
Spreker - Trainer nodig?
Tell a business relation

Op zoek naar de blauwe wortel - Sébastien Telleschi

Ambassadeur senz° umbrellas

Team EPLÚ sprekers-trainers-gastdocenten

Tell a business relation