Blog Anne Marie Westra

Anne Marie Westra op LinkedIn

Volg EPLÚ Management Support op Facebook

Volg Anne Marie Westra op Twitter

Volg Anne Marie Westra op Google+

Volg EPLÚ Management Support op Pinterest

Volg EPLÚ Management Support op Vimeo

Volg EPLÚ Management Support op YouTube

Volg Anne Marie Westra op Instagram

Partners

Sinds december 2016 heeft Anne Marie Westra-Nijhuis een samenwerking met Joanneke van Veen op het gebied van haar sprekerschap. Joanneke is ondernemer, oprichter van Cherry! en mede-eigenaar van hello.smile.

Anne Marie ging dit jaar ook al samenwerkingen op het gebied van spreker- en trainerschappen aan met Paul Iske, hoogleraar Open Innovation & Business Venturing, oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen en Co-Founder van het Institute for Serious Optimism. Deze laatste draagt bij aan het creëren van een positief klimaat op een positieve manier. En met Joep de Jong, die al jarenlang actief is met Appreciative Inquiry (waarderend onderzoeken en organiseren).

Eerdere samenwerkingen op het gebied van spreker- en trainerschappen ging Anne Marie aan met Philip Hess die bekend werd als ondernemer en mede-oprichter is van senz°, dat succesvol haar innovatieve stormparaplu’s over de hele wereld verkoopt en waarvan Anne Marie Westra ambassadeur van het eerste uur is! Met de bekende Haagse tassenontwerper Omar Munie, tevens oprichter van de Dream Factory, een krachtig concept met een positieve lading. En met Amerikakenner en communicatietrainer Victor Vlam, die sinds hij twee keer campagne voerde voor president Barack Obama regelmatig wordt gevraagd als Amerikakenner.

Boekvertalingen
Ambassadeur Senz° umbrellas
Spreker - Trainer nodig?
Tell a business relation

Stoppen & Doorgan - Margriet de Schutter

Ambassadeur senz° umbrellas

Team EPLÚ sprekers-trainers

Tell a business relation