Blog Anne Marie Westra

Anne Marie Westra op LinkedIn

Volg EPLÚ Management Support op Facebook

Volg Anne Marie Westra op Twitter

Volg Anne Marie Westra op Google+

Volg EPLÚ Management Support op Pinterest

Volg EPLÚ Management Support op Vimeo

Volg EPLÚ Management Support op YouTube

Volg Anne Marie Westra op Instagram

Project & Event Management

Of het nu gaat om uw klanten- of relatiedag, boekpresentatie, een congres of seminar, een netwerkbijeenkomst, trainingsdag of uw bedrijfsjubileum. EPLÚ Management Support organiseert het allemaal, geheel naar uw wensen. Van de voorbereidende fase tot de uitvoering. U kunt mij inschakelen voor uw eenmalige project of voor een terugkerend evenement. Nationaal of internationaal. Samen met u maak ik er een groot succes van!

Zo heb ik op projectbasis jarenlang de leergang aan The NetworKing Academy ten uitvoer gebracht. Als Co-Founder van deze leergang was ik verantwoordelijk voor de PR & social media marketing, organiseerde ik de Meet & Greet, was ik intermediair voor de deelnemers en stelde ik het lesprogramma samen. 

Naast genoemde projecten arrangeer ik als ervaren organisator voor een select en gevarieerd aanbod van sprekers en trainers alle aanvragen voor hen als spreker, trainer, coach, dagvoorzitter en debat/discussieleider. Dat doe ik van A tot Z en geheel op maat.   

Bent u geinteresseerd in wat EPLÚ Management Support voor u kan betekenen op het gebied van Projecten en Events? Neemt u dan contact met mij op. Graag vertel ik u de mogelijkheden.

Ik leg mensen uit dat ze Anne Marie moeten bellen, wanneer ze een organisatie op willen zetten voor een evenement dat tot in de puntjes geregeld moet worden, zonder daar zelf al te veel hoofdpijn van te hebben." - Joseph Oubelkas, spreker en schrijver

Boekvertalingen
Ambassadeur Senz° umbrellas
Spreker - Trainer nodig?
Tell a business relation

Stoppen & Doorgan - Margriet de Schutter

Ambassadeur senz° umbrellas

Team EPLÚ sprekers-trainers

Tell a business relation