Blog Anne Marie Westra

Anne Marie Westra op LinkedIn

Volg EPLÚ Management Support op Facebook

Volg Anne Marie Westra op Twitter

Volg Anne Marie Westra op Google+

Volg EPLÚ Management Support op Pinterest

Volg EPLÚ Management Support op Vimeo

Volg EPLÚ Management Support op YouTube

Volg Anne Marie Westra op Instagram

Over spreker Esther Jacobs

Esther Jacobs (1970) wordt ook wel de "No Excuses Lady' genoemd. Ze is internationaal (TEDx) spreker en schrijver van 21 boeken.

Zonder budget verzamelde ze in 2002 € 16 miljoen in voor goede doelen (ten tijde van de invoering van de euro), waarvoor ze uiteindelijk tot 'Ridder in de Orde van Oranje Nassau' werd benoemd. Daarna overleefde deze avonturier een maand op een onbewoond eiland als deelnemer aan ‘Expeditie Robinson 2005‘. De meer dan 1000 keynote presentaties van Esther inspireerden ondernemers en beleidsmakers over de hele wereld om hun uitdagingen om te zetten in kansen. Esther is een belangrijke influencer op social media en is ruim 500 keer geïnterviewd op TV, radio en in andere media over je dromen achterna gaan en meer bereiken met minder middelen. Zo was zij te gast bij Pauw en Witteman, Barend en van Dorp en TVL België. In haar autobiografische boek Wat is jouw excuus? beschrijft Esther haar spannende ervaringen met Coins for Care en Expeditie Robinson.

Tot grote verrassing werd Esther onlangs ‘ontslagen’ uit Nederland omdat ze volgens de wet ‘te veel reist’… Ze verloor al haar rechten, maar niet haar plichten… Daarop besloot ze de situatie om te draaien en leeft nu als digitale nomade. Esther heeft in meer dan 100 landen gewoond, gewerkt en gereisd en schreef daar twee boeken over: Wat is jouw droom? en Handboek voor wereldburgers. Dezelfde overheid die haar het land uit zette, vraagt nu haar hulp om de problemen voor de nieuwe ‘mobiele generatie’ aan te pakken. Haar meest recente boek is Schrijf je boek in één week, een 7-stappen gids voor ondernemers en niet-schrijvers om een boek te schrijven en zelf te publiceren, want dat is eenvoudiger dan je denkt.

Met haar gepassioneerde en verhelderende verhaal over hoe ze met niets anders begon dan een goed idee heeft Esther voor haar publiek een krachtige boodschap. Ze bedenkt ter plekke oplossingen voor allerhande uitdagingen in het publiek. Ze laat zien hoe je creatief denkt en daagt het publiek ook uit om mee te denken. Of het nou om een groot of klein publiek gaat, zakelijk of privé. Haar centrale boodschap is: ‘if you really want something, you’ll find a solution. If not you’ll find an excuse.’

Esther stemt haar presentaties altijd af op haar publiek. Haar meest populaire keynotes zijn: Organiseren Zonder Geld – Bereik meer resultaat met minder middelen; Comfort Zone Gymnastiek – Overwin weerstand tegen verandering; De ‘No Excuses Attitude’- Neem zelf de controle, draai het om, krijg het voor elkaar, feel alive!; Remote Work: Bedreiging of Kans? – Verken de ultieme ondernemers-mindset en Strive, Struggle & Shine – Het persoonlijke verhaal achter succes.

Bekijk hieronder de video 'Esther in numbers':

Bekijk hieronder een video waarin Esther Jacobs praat over how to stay empowered in a constantly changing world tijdens TEDxNyenrodeUniversity:

Als spreker, trainer en gastdocent is Esther inzetbaar op het gebied van motivatie, social branding, creatief denken, ondernemerschap en locatie onafhankelijk werken. Informeer bij Anne Marie Westra naar de verdere mogelijkheden via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31-534347567.

Boekvertalingen
Ambassadeur Senz° umbrellas
Spreker - Trainer nodig?
Tell a business relation

Op zoek naar de blauwe wortel - Sébastien Telleschi

Ambassadeur senz° umbrellas

Team EPLÚ sprekers-trainers-gastdocenten

Tell a business relation