Blog Anne Marie Westra

Anne Marie Westra op LinkedIn

Volg EPLÚ Management Support op Facebook

Volg Anne Marie Westra op Twitter

Volg Anne Marie Westra op Google+

Volg EPLÚ Management Support op Pinterest

Volg EPLÚ Management Support op Vimeo

Volg EPLÚ Management Support op YouTube

Volg Anne Marie Westra op Instagram

Marketing

U zoekt een (social media) marketeer met commercieel inzicht en creativiteit? Een professional die out-of-the-box denkt? Maar ook iemand die een personal touch geeft aan het vermarkten van uzelf, uw product, uw goede doel of uw bedrijf? Ik help graag bij het meedenken over de marketing en communicatie hiervan en de uitvoering van de gemaakte plannen hiervoor.

Wil u inhoudelijk meer weten over social media? Vanuit mijn eigen praktijkervaringen met EPLÚ Management Support en met The NetworKing Academy, waar ik vier jaar lang verantwoordelijk ben geweest voor de PR & social media marketing, help ik u bij het opzetten van uw (bedrijfs)profiel voor de verschillende social media. Daarnaast laat ik u zien hoe u social media in kunt zetten voor uw bedrijf en wat de resultaten kunnen zijn die u daarmee kunt behalen.

Bent u geinteresseerd in wat EPLÚ Management Support voor u kan betekenen op het gebied van Marketing? Neemt u dan contact met mij op. Graag vertel ik u de mogelijkheden.

"Anne Marie heeft ook van alles een overzicht. Je hebt dan het gevoel dat je het echt kunt laten gaan!" - Simone Delorme, voice-over, acteur, presentator

Boekvertalingen
Ambassadeur Senz°
Spreker - Trainer nodig?
Tell a business relation

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur senz°

Team EPLÚ - sprekers, trainers en gastdocenten die écht het verschil maken

Tell a business relation