Nieuws - 22 december 2017

Samenwerking Anne Marie Westra-Nijhuis en Frum van Egmond, onderwijsontwikkelaar, spreker, consultant en oprichter van De Noordwijkse Methode.

“Together everyone achieves more!” en dat is precies de reden waarom Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support en Frum van Egmond, onderwijsontwikkelaar, consultant en oprichter van De Noordwijkse methode, hebben besloten elkaar te versterken.

Frum van Egmond is de founder van De Noordwijkse Methode, een innovatieve onderwijsfilosofie. Daarnaast begeleidt Frum innovatieprocessen binnen en buiten het onderwijs. In alles wat Frum doet staat leren centraal.

Frum is inzetbaar als spreker en trainer op het gebied van De Noordwijkse Methode, onderwijsinnovatie, atelieronderwijs, 21st century skills, habits of mind, talentontwikkeling, mindset, hersenen en leren.

Daarnaast is zij inzetbaar als gastdocent voor het voorgezet onderwijs, MBO, HBO of universiteit. Aanvragen voor Frum worden door Anne Marie Westra , als ervaren organisator, exclusief van A tot Z en geheel op maat gearrangeerd.

Samenwerking Anne Marie Westra en Frum van Egmond

Lees hier meer over Frum van Egmond

Wilt u Frum van Egmond direct boeken als spreker of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra via e-mail, annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31-53 4347567.

Boekvertalingen

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenteten die echt het verschil maken

Tell a business relation

Tell a business relation