Nieuws - 30 juni 2017

Samenwerking Anne Marie Westra-Nijhuis en Chantal Kroese, held coach, spreker en trainer

“Kennis is macht en samenwerken is kracht”, daarom hebben Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support en Chantal Kroese, held coach, besloten de handen ineen te slaan.

Samenwerking Anne Marie Westra en Chantal Kroese

Foto Chantal @Mamma's op hakken

Chantal Kroese is oprichter en eigenaar van Helden Op hakken. Vanuit haar jarenlange ervaring als ondernemer in diverse interim-functies en 6 jaar als directeur/eigenaar van The Beautea Company BV, een bedrijf met als filosofie ‘laat de wereld maar even wachten...’ begeleidt ze op verschillende manieren vrouwelijke én mannelijke professionals om inzicht te krijgen hoe goed te leren lopen op hakken om van daaruit te kunnen ‘dansen op spitzen' binnen en/of buiten hun organisatie

Chantal is inzetbaar als spreker en trainer op het gebied van motivatie, ondernemerschap, organisatiemanagement en leiderschap. Daarnaast is zij inzetbaar als gastdocent voor het voorgezet onderwijs, MBO, HBO of universiteit. Aanvragen voor Chantal worden exclusief door Anne Marie Westra, als ervaren organisator, van A tot Z en geheel op maat gearrangeerd.

Lees hier meer over Chantal Kroese

Wilt u Chantal Kroese direct boeken als spreker of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra via e-mail, annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31-53 4347567.

Boekvertalingen

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenteten die echt het verschil maken

Tell a business relation

Tell a business relation