Nieuws 26 april 2018

Samenwerking Anne Marie Westra-Nijhuis en Kaj Morel, pionier betekeniseconomie, identiteitsmarketingexpert en organisatieadviseur.

Onlangs hebben Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support en Kaj Morel, pionier betekeninseconomie, identiteitsmarketingexpert en organisatieadviseur, hun individuele krachten, kwaliteiten en achtergronden gebundeld. Dit heeft geleid tot een mooie samenwerking.

Kaj Morel is pionier van de betekeniseconomie, identiteitsmarketingexpert en organisatieadviseur. Met zijn huidige bedrijf De Zaak van Betekenis zet hij zich in om gezamenlijk een samenleving te realiseren – de betekeniseconomie – waarin organisaties zich bewust zijn van hun betekenis voor anderen en actief bezig zijn om deze te vergroten. Kaj heeft twee toegankelijke en laagdrempelige boeken over identiteitsmarketing en de betekeniseconomie geschreven. Het meest recente ‘Tijd voor de betekeniseconomie, het verhaal over onze economie dat ze je nooit vertellen’ is in april 2018 verschenen.  

Kaj is inzetbaar als spreker, trainer en gastdocent op het gebied van betekeniseconomie, sociaal ondernemen en identiteitsmarketing. Daarnaast is hij inzetbaar als tafelgast bij mediaprogramma’s. Aanvragen voor Kaj worden door Anne Marie Westra, als ervaren organisator, exclusief van A tot Z en geheel op maat gearrangeerd.

Lees hier meer over Kaj Morel

Wilt u Kaj Morel direct boeken als spreker of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31-534347567 / +31-648828577

 

Boekvertalingen

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenteten die echt het verschil maken

Tell a business relation

Tell a business relation