Blog Anne Marie Westra

Anne Marie Westra op LinkedIn

Volg EPLÚ Management Support op Facebook

Volg Anne Marie Westra op Twitter

Volg Anne Marie Westra op Google+

Volg EPLÚ Management Support op Pinterest

Volg EPLÚ Management Support op Vimeo

Volg EPLÚ Management Support op YouTube

Volg Anne Marie Westra op Instagram

Onmisbare support

"Je kunt leven van wat je krijgt, Je maakt je leven met wat je geeft" - Sir Winston Churchill"

"Verheugd ben ik dat ik met EPLÚ Management Support twee initiatieven kan ondersteunen. Inititatieven waarbij het gaat om scholieren en studenten, enthousiaste leergierige jonge mensen vol ideeën en inspiratie!" Anne Marie Westra-Nijhuis, eigenaar EPLÚ Management Support.

Solar Team Twente,19 studenten van de Universiteit Twente en Saxion University investeren in de toekomst van Twente en dragen bij aan duurzaamheid, innovatie en techniek. In oktober 2015 hoopte Solar Team Twent haar droom waar te maken: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge en daarvoor aan de start van deze race te staan met de snelste zonnewagen, de Red One. Na een bloedstollende race van 3021 kilometer dwars door de outback van Australië, werd het team nipt tweede.
In de aftermovie is te zien hoe Solar Team Twente anderhalf jaar keihard werkte om met Red One door de outback te racen.

In oktober 2017 hoopte een nieuw Solar Team Twente haar droom waar te maken: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge en daarvoor aan de start van deze race te staan met de snelste zonnewagen, de Red Shift.

Bekijk hier de aftermovie.

 

Uiteraard ondersteunt EPLÚ ook in 2019 Solar Team Twente 2019!

 

Stichting Giving Back, een non-profit Stichting die ambitieuze, goedpresterende, scholieren, die de potentie in zich hebben rolmodel te worden in de Nederlandse samenleving, de kans biedt hun talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen teneinde een succesvolle maatschappelijke positie te kunnen verwerven.

 

Boekvertalingen
Ambassadeur Senz°
Spreker - Trainer nodig?
Tell a business relation

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur senz°

Team EPLÚ - sprekers, trainers en gastdocenten die écht het verschil maken

Tell a business relation