Blog Anne Marie Westra

Anne Marie Westra op LinkedIn

Volg EPLÚ Management Support op Facebook

Volg Anne Marie Westra op Twitter

Volg Anne Marie Westra op Google+

Volg EPLÚ Management Support op Pinterest

Volg EPLÚ Management Support op Vimeo

Volg EPLÚ Management Support op YouTube

Volg Anne Marie Westra op Instagram

Team EPLÚ partners

Sinds de zomer van 2018 heeft Anne Marie Westra-Nijhuis een samenwerking met Niels Verwij op het gebied van zijn sprekerschap. Niels is ondernemer, oprichter van Dekbed-discounter.nl en e-commercekenner.

Eerdere samenwerkingen op het gebied van spreker- en trainerschappen ging Anne Marie onder andere aan met Philip Hess die bekend werd als ondernemer, CEO van Somnox en mede-oprichter is van senz°, dat succesvol haar innovatieve stormparaplu’s over de hele wereld verkoopt en waarvan Anne Marie Westra ambassadeur van het eerste uur is! Met de bekende Haagse tassenontwerper Omar Munie, tevens oprichter van de Dream Factory, een krachtig concept met een positieve lading. En met Amerikakenner en communicatietrainer Victor Vlam, die sinds hij twee keer campagne voerde voor president Barack Obama regelmatig wordt gevraagd als Amerikakenner.

In 2017 is Team EPLÚ opgericht, een team van inspirerende sprekers, trainers en gastdocenten die allen passen in het rijtje “Als je op zoek bent naar een spreker die écht het verschil maakt!” Bekijk hieronder alle samenwerkende partners van Team EPLÚ.

Boekvertalingen
Ambassadeur Senz°
Spreker - Trainer nodig?
Tell a business relation

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur senz°

Team EPLÚ - sprekers, trainers en gastdocenten die écht het verschil maken

Tell a business relation