Over Chantal Kroese

Chantal Kroese (1971) is oprichter en eigenaar van Helden Op Hakken. Vanuit haar jarenlange ervaring begeleidt ze op verschillende manieren professionals om inzicht te krijgen hoe goed te leren lopen op hakken om van daaruit te kunnen "dansen op spitzen' binnen en/of buiten hun organisatie.

Over spreker Chantal KroeseZij is haar carrière gestart in de uitzendwereld bij Start (later de USG Groep) waarna zij de overstap heeft gemaakt naar de zorgsector waar zij diverse functies op directie/strategisch niveau heeft vervuld. Inmiddels heeft zij ruim 10 jaar ervaring als ondernemer in diverse interim functies en 6 jaar als directeur/eigenaar van The Beautea Company, een bedrijf met als filosofie "laat de wereld maar even wachten..."

Al op haar derde jaar is zij begonnen met dansen en toen zij 9 jaar was is ze de Vooropleiding Dans aan het Conservatorium gaan volgen. Als gevolg van blessures heeft zij echter van een carrière als professioneel danseres moeten afzien, maar de passie is altijd gebleven. Gedurende de jaren op het Conservatorium heeft zij naast de dans veel eigenschappen en inzichten ontwikkeld die ze graag deelt, zoals discipline opbrengen, doorzettingsvermogen en jezelf presenteren.

Anderen begeleiden zit in Chantal's DNA. Vanuit haar brede levens- en werkervaring helpt zij dan ook graag andere helden - voor Chantal is iedereen namelijk een held op zijn/haar eigen wijze! - om hun energie te vinden en vooral te behouden om te kunnen blijven doen wat ze willen doen in dit leven. En dat is zo schat zij in... alles!

Foto Chantal @Mamma's op hakken

Als coach begeleidt Chantal professionals bij het verkrijgen van inzicht in het 'goed te leren lopen op hakken' om van daaruit te kunnen 'dansen op spitzen' binnen en/of buiten hun organisatie. Als spreker verzorgt zij niet alleen lezingen voor een vrouwelijk, maar ook voor een mannelijk publiek. Zoals de lezing Van goed op hakken lopen naar dansen op spitzen binnen je bedrijf - over balans vinden in al je posities en het plezier hebben aan de top; Waarom mannen op hakken zouden moeten lopen en vrouwen op sneakers’ - over diversiteit binnen je organisatie en Gelukkig' op hakken.... over business, posities & persoonlijk geluk- over je geluk als professional in combinatie met privé. Voor haar publiek is Chantal een open en persoonlijk voorbeeld. Op een ontwapende manier weet zij een groep uit te dagen en inzicht te geven in de verschillende posities die je binnen maar ook buiten je organisatie, kunt aannemen. Haar boodschap blijft dan ook nog lang in gedachten.

Naast bovenstaande lezingen geeft Chantal het gastcollege Bepaal je positie, start vandaag! - Over je uitdagingen omzetten in kansen, het herkennen van de volgende stap, je balans vinden en vooral vertrouwen hebben in jezelf:

Gastcollege Chantal Kroese

Bekijk hieronder de video van Helden op Hakken.

Chantal Kroese is inzetbaar als spreker, trainer en gastdocent op het gebied van motivatie, ondernemerschap, organisatiemanagement en leiderschap. Informeer bij Anne Marie Westra naar de verdere mogelijkheden via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31 53 434 75 67 / +31 6 488 285 77.

Boekvertalingen

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenteten die echt het verschil maken

Tell a business relation

Tell a business relation