Gastcollege Chantal Kroese

Chantal Kroese heeft een jarenlange dansachtergrond waarin zij veel eigenschappen en inzichten heeft ontwikkeld, zoals discipline opbrengen, doorzettingsvermogen en jezelf presenteren. Op verschillende manieren begeleidt zij vrouwelijke én mannelijke professionals inzichten te krijgen in de verschillende posities die je binnen en buiten je organisatie aan kunt nemen.

Over jezelf profileren een held zijn, durven te bewegen ...

In het interactieve gastcollege 'Bepaal je positie, start vandaag'! laat Chantal je bewust worden van de verschillende rollen die je in je leven hebt. Ga met Chantal aan de slag en leer wat er voor jou als held nodig is om in beweging te komen en je in de verschillende posities die je aanneemt, voort te bewegen.

Ga mee op Chantal's inspirerende reis, laat je verrassen en vind je juiste balans om te kunnen blijven doen wat je wilt, in groepsverband of individueel, inhouse of op locatie Meer weten? Informeer bij Anne Marie Westra naar de mogelijkheden, via e-mail, annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31 53 434 75 67 / +31 6 488 285 77.

Lees hier binnenkort meer over het open gastcollege in de dansschool, dat Chantal en Anne Marie in samenwerking met Danscentrum Dekker hebben georganiseerd.

Boekvertalingen

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenteten die echt het verschil maken

Tell a business relation

Tell a business relation