Guest lecture Esther Jacobs

For now, only available in Dutch - in due course, available in English as well.

Sinds Esther Jacobs besloot drie jaar geleden in een opwelling de Argentijnse tango te leren dansen in Buenos Aires, gebruikt zij dans als metafoor in haar lezingen en workshops. Over geen excuses en vertrouwen hebben in jezelf, leiden en volgen, communicatie, in het moment zijn en connectie. "Dansen is als een spiegel, waarin we ervaren hoe het kan zijn om helemaal 'in flow' te zijn, maar ook met de neus op de feiten worden gedrukt als we teveel 'in ons hoofd' zitten' ...

In het interactieve gastcollege 'Geen excuses, dans je leven'! leert Esther je dat dansen je veel basisprincipes meegeeft voor een succesvol leven en succesvolle relaties, zowel privé als zakelijk. Ervaar hoe het is om te 'spelen' met de elementen waar je je normaal gesproken niet bewust van bent, leer het herkennen van de volgende stap en vind je balans.

Laat je inspireren en leer alles over jezelf, in groepsverband of individueel, inhouse of op locatie. Interested? Informeer bij Anne Marie Westra naar de mogelijkheden, via e-mail, annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31 53 4347567 / +31 648828577.

Lees hier het blog over het open gastcollege in de dansschool, dat Esther en Anne Marie in samenwerking met Danscentrum Dekker recent hebben georganiseerd.

 

Book translations

FC Delta Sports '95 - "25 jaar aan de bal" - editor & proofreader Anne Marie Westra

senz° ambassador

Ambassador of senz°, the one and only storm umbrella

Need a Speaker - Trainer?

Team EPLÚ - public speakers, trainers, guest lecturers and moderators who really make a difference: please also go to www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation - inform your business associate about the services of EPLÚ Management Support