Nieuws - 01 oktober 2019

Samenwerking Anne Marie Westra-Nijhuis en Alexander Wijninga, startup/scale up-ondernemer en CEO & founder Watermelon.

Onlangs zijn Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support en Alexander Wijninga een samenwerking met elkaar aangegaan. Want met samen krijg je immers het beste van beide!

Alexander is een ondernemer in de dop die op jonge leeftijd bekend is geworden met vallen en opstaan. Met zijn huidige bedrijf Watermelon biedt hij bedrijven een tool aan waarmee ze hun klantenservice voor 85 procent kunnen automatiseren. Zijn streven? Met een bijzondere teamspirit er als team voor zorgen geweldige techproducten in de markt te zetten. Bekijk hieronder de video waarin Alexander zijn samenwerking met Anne Marie nader introduceert.

Alexander is inzetbaar als spreker en gastdocent op het gebied van ondernemerschap, startups/scale-ups, chatbots, sales & marketing, social media en social mediamarketing.

Aanvragen voor Alexander worden door Anne Marie Westra, als ervaren organisator, exclusief van A tot Z en geheel op maat gearrangeerd.

Lees hier meer over Alexander Wijninga.

Wilt u Alexander Wijninga direct boeken als spreker of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra via e-mail, annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31 53 434 75 67 / +31 6 488 285 77.

Book translations

Ottie – Ein ganz normaler Hund – translator Anne Marie Westra

senz° ambassador

Ambassador of senz°, the one and only real storm umbrella

Need a Speaker - Trainer?

Team EPLÚ - public speakers, trainers, guest lecturers and moderators who really make a difference: please visit www.teameplu.nl to learn more

Tell a business associate

Tell a business associate - inform your business associate about the services EPLÚ Management Support and Team EPLÚ have to offer