Bedrijfsfilm EPLÚ Management Support

Voor het maken en uitbrengen van de bedrijfsfilm van EPLÚ Management Support is eigenaar Anne Marie Westra-Nijhuis door de camera gevolgd tijdens het uitvoeren van diverse opdrachten op locatie. "Ik heb ervoor gekozen door middel van interviews, beelden en voice-over weer te geven waar ik met EPLÚ voor sta: Professionaliteit en Kwaliteit. Ik ben dan ook bijzonder trots op dit mooie eindresultaat", aldus Anne Marie.

Anne Marie: "Ik heb ervoor gekozen om niet expliciet zelf te vertellen wat ik doe en waar ik met EPLÚ Management Support voor sta, maar een aantal van mijn opdrachtgevers aan het woord te laten. Want is dat niet de beste reclame die je kunt krijgen?"

De film is gemaakt in samenwerking met Henk Hendriksen, eigenaar van Broadcast Organizers, gevestigd op het Mediapark in Hilversum. Anne Marie: "Henk is uitermate kundig in zijn vak waardoor de film precies die uitstraling heeft gekregen die ik voor ogen had. Daarnaast heb ik volop de gelegenheid gekregen door middel van mijn eigen ideeen een persoonlijke touch aan deze film te geven, wat mede heeft geleid tot dit mooie eindresultaat!"

Boekvertalingen

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenteten die echt het verschil maken

Tell a business relation

Tell a business relation