Blog Anne Marie Westra

Anne Marie Westra op LinkedIn

Volg EPLÚ Management Support op Facebook

Volg Anne Marie Westra op Twitter

Volg Anne Marie Westra op Google+

Volg EPLÚ Management Support op Pinterest

Volg EPLÚ Management Support op Vimeo

Volg EPLÚ Management Support op YouTube

Volg Anne Marie Westra op Instagram

Vertalen

Eén van mijn specialismen is het vertalen van teksten, documenten, presentaties, brochures en websites, vanuit het Nederlands naar de Engelse en Duitse taal en vice versa en het redigeren van bestaande vertalingen Engels en Duits.

Een groot aantal opdrachtgevers uit verschillende branches ging u al voor en maakte van mijn vertaaldiensten gebruik. Voor een aantal van deze drachtgevers ben ik inmiddels ook werkzaam als 'huisvertaler'.

Daarnaast heb ik de vertaling van een aantal boeken op mijn naam kunnen zetten, zoals de Engelse vertaling van het boek '400 brieven van mijn moeder', van schrijver Joseph Oubelkas. Lees hier meer.

"Zie maar eens een vertaler te vinden die echt op papier kan zetten wat jij wenst. Die zijn er dan weer niet zo heel veel!" - Joseph Oubelkas, spreker en schrijver

400 letters from my mother

Als Vertaler ben ik toegelaten tot en lid van het NGTV - het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers, dé beroepsvereniging van Tolken en Vertalers in Nederland, tevens aangesloten bij de Fédération
Internationale des traducteurs. Leden van het NGTV zijn professionele tolken en vertalers: Zij voldoen aan de strenge toelatingseisen van het genootschap wat betreft opleiding, ervaring en deskundigheid en zij onderschrijven de erecode. Bovendien houden NGTV-leden hun deskundigheid op peil door permanente educatie.

"Ik ben er trots op dat ik ben gerechtigd het woordmerk NGTV te gebruiken." Het NGTV zet zich in voor de bevordering van een juist begrip van de taak van vertalers en tolken. De beroepen tolk en vertaler zijn in Nederland weliswaar niet wettelijk beschermd of erkend, maar het NGTV heeft een duidelijke opvatting over een professionele beroepsuitoefening.

Meer informatie over het NGTV.

 

Boekvertalingen
Ambassadeur Senz°
Spreker - Trainer nodig?
Tell a business relation

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur senz°

Team EPLÚ - sprekers, trainers en gastdocenten die écht het verschil maken

Tell a business relation