Team EPLÚ partners

Sinds februari 2022 heeft Anne Marie Westra-Nijhuis een samenwerking met Vera Hofmann op het gebied van haar sprekerschap.

Indra is fulltime zelfstandig fotograaf gevestigd in Enschede. Ze ontwikkelde haar interesse in het zo naturel en ongeposeerd mogelijk fotograferen van mensen. Deze kunst die ze bijzonder goed leerde beheersen heeft haar geen windeieren gelegd: het leverde haar onder meer de nodige nationale en internationale awards in de trouwfotografie, waaronder een 8ste plek wereldwijd bij de Wedding Photojournalist Association en  zelfs een 7de plek in 2020!

Bekijk hieronder de video waarin Vera haar samenwerking met Anne Marie nader introduceert.

[VIDEO]

Bekijk hieronder de video's van Julian Jagtenberg, Alexander Wijninga en Indra Simons die al eerder nieuw als spreker te boeken waren.

Eerdere samenwerkingen op het gebied van spreker- en trainerschappen ging Anne Marie onder andere aan met Philip Hess die bekend werd als ondernemer, CEO van Somnox en mede-oprichter is van senz°, dat succesvol haar innovatieve stormparaplu’s over de hele wereld verkoopt en waarvan Anne Marie Westra ambassadeur van het eerste uur is! Met de bekende Haagse tassenontwerper Omar Munie, tevens oprichter van de Dream Factory, een krachtig concept met een positieve lading. En met Amerikakenner en communicatietrainer Victor Vlam, die sinds hij twee keer campagne voerde voor president Barack Obama regelmatig wordt gevraagd als Amerikakenner.

In 2017 heeft Anne Marie Team EPLÚ opgericht, een team van inspirerende sprekers, trainers en gastdocenten en dagvoorzitters die allen passen in het rijtje van “Als je op zoek bent naar een spreker die écht het verschil maakt!” Bekijk hieronder alle samenwerkende partners van Team EPLÚ.

Boekvertalingen

FC Delta Sports '95 - 25 jaar aan de bal - editor & proofreader Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation - informeer uw zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support