Team EPLÚ partners

Sinds mei 2020 heeft Anne Marie Westra-Nijhuis een samenwerking met Indra Simons op het gebied van haar sprekerschap.

Indra is fulltime zelfstandig fotograaf gevestigd in Enschede. Ze ontwikkelde haar interesse in het zo naturel en ongeposeerd mogelijk fotograferen van mensen. Deze kunst die ze bijzonder goed leerde beheersen heeft haar geen windeieren gelegd: het leverde haar onder meer de nodige nationale en internationale awards in de trouwfotografie, waaronder een 8ste plek wereldwijd bij de Wedding Photojournalist Association en  zelfs een 7de plek in 2020!

Bekijk hieronder de video waarin Indra haar samenwerking met Anne Marie nader introduceert en daarnaast vertelt over haar passie voor fotografie.

Bekijk hieronder de video's van Julian Jagtenberg, co-founder somnox, en Alexander Wijninga, CEO & founder Watermelon, die al eerder nieuw als spreker te boeken waren.

Eerdere samenwerkingen op het gebied van spreker- en trainerschappen ging Anne Marie onder andere aan met Philip Hess die bekend werd als ondernemer, CEO van Somnox en mede-oprichter is van senz°, dat succesvol haar innovatieve stormparaplu’s over de hele wereld verkoopt en waarvan Anne Marie Westra ambassadeur van het eerste uur is! Met de bekende Haagse tassenontwerper Omar Munie, tevens oprichter van de Dream Factory, een krachtig concept met een positieve lading. En met Amerikakenner en communicatietrainer Victor Vlam, die sinds hij twee keer campagne voerde voor president Barack Obama regelmatig wordt gevraagd als Amerikakenner.

In 2017 heeft Anne Marie Team EPLÚ opgericht, een team van inspirerende sprekers, trainers en gastdocenten die allen passen in het rijtje “Als je op zoek bent naar een spreker die écht het verschil maakt!” Bekijk hieronder alle samenwerkende partners van Team EPLÚ.

Boekvertalingen

La Petite Souris & Le Grand Coeur, vertaald door Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenten die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation