Team EPLÚ partners

Sinds oktober 2019 heeft Anne Marie Westra-Nijhuis een samenwerking met Alexander Wijninga op het gebied van zijn sprekerschap.

Team EPLÚ samenwerkende partners

Bekijk hieronder de video waarin Alexander zijn samenwerking met Anne Marie nader introduceert.

Eerder dit jaar is Anne Marie de samenwerking met Julian Jagtenberg aangegaan. Julian is tech-ondernemer en co-founder van Somnox en ook hij introduceert zijn samenwerking met Anne Marie op gepaste wijze.

 

Eerdere samenwerkingen op het gebied van spreker- en trainerschappen ging Anne Marie onder andere aan met Philip Hess die bekend werd als ondernemer, CEO van Somnox en mede-oprichter is van senz°, dat succesvol haar innovatieve stormparaplu’s over de hele wereld verkoopt en waarvan Anne Marie Westra ambassadeur van het eerste uur is! Met de bekende Haagse tassenontwerper Omar Munie, tevens oprichter van de Dream Factory, een krachtig concept met een positieve lading. En met Amerikakenner en communicatietrainer Victor Vlam, die sinds hij twee keer campagne voerde voor president Barack Obama regelmatig wordt gevraagd als Amerikakenner.

In 2017 is Team EPLÚ opgericht, een team van inspirerende sprekers, trainers en gastdocenten die allen passen in het rijtje “Als je op zoek bent naar een spreker die écht het verschil maakt!” Bekijk hieronder alle samenwerkende partners van Team EPLÚ.

Boekvertalingen

Wonder Boy - Zhilu Zhang

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenteten die echt het verschil maken

Tell a business relation

Tell a business relation