Wie is EPLÚ Management Support

Mijn naam is Anne Marie Westra-Nijhuis, sinds 2009 oprichter en eigenaar van EPLÚ Management Support en ik sta voor professionaliteit en kwaliteit!

Ruim 22 jaar heb ik praktijkervaring opgedaan in een breed scala aan managementondersteunende functies. Ik ben werkzaam geweest voor CEO's en Raden van Bestuur bij diverse organisaties, waaronder nationale en internationale ondernemingen, dienstverlenende organisaties, onderwijsinstellingen en Ministerie van Defensie. In deze zelfstandige functies stelde ik eigenhandig mijn prioriteiten en was ik een continue schakel tussen directie, bestuur, klanten en medewerkers. Hierbij kon ik goed gebruik maken van mijn commerciële vaardigheden, die ik mede in een aantal functies binnen de werving- en selectiebranche heb weten te ontwikkelen.

Met EPLÚ Management Support ben ik gespecialiseerd in projecten & eventmanagement, communicatie en marketing. Als projectmanager heb ik een vier jaar lang de leergang aan The NetworKing Academy op locatie bij de Amsterdam Business School en Business School Notenboom ten uitvoer gebracht. Voor deze destijds jaarlijkse leergang voor high professionals was ik verantwoordelijk voor de PR & social media marketing, organiseerde ik de jaarlijks terugkerende Meet & Greet, was ik intermediair voor de deelnemers en stelde ik het lesprogramma samen.

Als senior organisator arrangeer ik voor een gevarieerd aanbod aan sprekers en trainers alle aanvragen voor hen als spreker, trainer, gastdocent, dagvoorzitter en debat/discussieleider. Iedere spreker die bij mij wordt geboekt is onderscheidend met zijn of haar eigen specialisme. Zoals techondernemer Julian Jagtenberg, met wie ik een samenwerking heb op het gebied van zijn sprekerschap. Julian is de oprichter van Somnox, een inventieve slaaprobot, en via mij te boeken als spreker op het gebied van robotica, technische innovatie en ondernemerschap en als gastdocent voor scholen en universiteit. Vanuit de verschillende persoonlijke samenwerkingen die ik ben aangegaan met deze bijzondere en inspirerende sprekers en trainers, heb ik in 2017 Team EPLÚ opgericht: "Als je op zoek bent naar een spreker of trainer die écht het verschil maakt!" 

Als marketeer help ik mijn opdrachtgevers bij het meedenken over het vermarkten van hun product, goede doel of bedrijf en de uitvoering van de gemaakte plannen hiervoor. De nadruk ligt daarbij op social mediamarketing.

Ik ben werkzaam als vertaler Engels, Duits en Frans en in deze hoedanigheid toegelaten tot en lid van het NGTV - het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers, dé beroepsvereniging van Tolken en Vertalers in Nederland. Trots ben ik dat ik de vertaling van een aantal boeken op mijn naam heb kunnen zetten, zoals de Engelse vertaling van het boek '400 brieven van mijn moeder' van schrijver Joseph Oubelkas. Als tekstschrijver zorg ik voor helder, goed geformuleerd en prettig leesbaar teksten en redigeer of herschrijf ik reeds geschreven teksten.

Tot slot ben ik als ervaren notulist inzetbaarvoor de verslaglegging van Raad van Commissarissen- en Bestuursvergaderingen, business meetings en mediationgesprekken.

Door mijn professionele manier van werken en mijn vakkennis voorzie ik opdrachtgevers van nuttige adviezen en speel ik op flexibele wijze in op hun wensen en specifieke behoeften, met als doel een optimale en efficiente samenwerking. Ik beschik over de kennis, vaardigheden en de juiste attitude met betrekking tot mijn taakuitoefening als project & event manager, communicatieprofessional en social media marketeer. Discretie is hierbij het sleutelwoord.

Of ik nog tijd over heb? Jazeker, want een goede balans tussen werk en gezin is voor mij het allerbelangrijkste. Naast dat ik efficiënt en doelgericht mijn taken verricht, wat mij een goede balans geeft tussen mijn werk en de beschikbare tijd die ik hiervoor heb gesteld, kan ik, waar nodig, een beroep doen op een aantal fijne collega-professionals. En dat stelt mij in staat me regelmatig al hikend of racend op de mountainbike in de natuur te begeven!

Anne Marie contacted me about checking and revising her translations into English nearly six years ago and we have been working together ever since. I’ve noticed that she puts a lot of work into finding just the right word in English to convey the meaning of the Dutch texts. Her successful translations of children’s books have been fun to read and she manages to strike the right tone for readers and their parents. She deserves every success as she continues to improve her work.Kay Dixon, Expression Language Services

Anne Marie combineert professionaliteit met haar mooie persoonlijkheid! Aline Pit, Glory Diamonds

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ