Nieuws - 01 maart 2022

Team EPLÚ-samenwerking Anne Marie Westra-Nijhuis en Vera Hofmann, HR & business consultant, organisatiecoach en founder van Dare to Imagine.

Per 1 maart 2022 zijn Anne Marie en Vera Hofmann vanuit Team EPLÚ een samenwerking met elkaar aangegaan. Want kennis is macht en samenwerken is kracht!

Vera wordt gedreven door de vraag waarom wij mensen doen wat we doen en hoe we balans kunnen vinden in de wereld waarin we leven. Ze is oprichter en directeur van Dare to Imagine van waaruit ze als facilitator en (business) coach inidividuen en organisaties helpt zich bewust te worden van de paradigmaverschuivingen waarin we ons bevinden en het potentieel voor positieve verandering aan te boren en te ontplooien.

Bekijk hieronder de video waarin Vera haar samenwerking met Anne Marie nader introduceert.

Vera is inzetbaar als spreker, trainer, gastdocent en dagvoorzitter op het gebied van (vrouwelijk) leiderschap, moed, interculturele psychologie en paradigma-shifts.

Aanvragen voor Vera worden door Anne Marie, als ervaren organisator, exclusief van A tot Z en geheel op maat gearrangeerd.

Lees hier meer over Vera Hofmann.

Wilt u Vera Hofmann direct boeken als spreker, trainer, gastdocent en/of dagvooritter, voor uw fysieke, hybride of online evenement of bijeenkomst, of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra via e-mail, annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31 53 434 75 67 / +31 6 488 285 77.

Boekvertalingen

FC Delta Sports '95 - 25 jaar aan de bal - editor & proofreader Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business relation

Tell a business relation - informeer uw zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support