Over Alex van Ginneken

Over spreker Alex van Ginneken - Team EPLÚ

OP ZOEK NAAR EEN SPREKER - TRAINER DIE ÉCHT HET VERSCHIL MAAKT?

ALEX VAN GINNEKEN - inzetbaar als spreker | trainer | gastdocent

Alex van Ginneken (1978) is ondernemer en online business coach. Hij heeft zelf een aantal bedrijven opgebouwd en hij heeft een succesvolle serie boeken over online marketing geschreven. Het is zijn passie om zijn klanten hun bedrijf te laten groeien en ze naar succes te coachen.
 

Al in zijn jeugd kwam hij erachter dat hij een enorme drang heeft om nieuwe dingen te leren. Hij heeft ook altijd al vol inspiratie gezeten en maakte bijvoorbeeld toen hij 11 jaar was al zijn eigen software. Door zijn nieuwsgierigheid heeft hij veel mooie dingen gezien en belangrijke lessen geleerd. Dat heeft hem gemaakt tot wie hij nu is: een rasondernemer met veel passies en nog veel meer enthousiasme.

Er gaat geen dag voorbij dat hij niet bezig is om het maximale uit zijn leven te halen, voor zichzelf en voor anderen. Zowel zakelijk als privé probeert hij steeds nieuwe dingen uit, altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Hij heeft ontdekt dat kleine dingen vaak een groot verschil kunnen maken. En dat fascineert hem nog steeds.

In 2006 verkocht hij zijn eerste ICT-bedrijf, waar hij op dat moment met een team van 22 mensen werkte. In de jaren daarna heeft hij als actieve partner meegebouwd aan zijn participaties: Nieuwbouw Online, MediaCT, CoBrowser.net en Superfood.nl.

Hij ontdekte dat het dagelijks leidinggeven aan een bedrijf geen ambitie van hem is. Als rechterhand van een goede directeur voegt hij veel meer waarde toe, omdat hij daarin meer van zichzelf kwijt kan. Zo houdt hij namelijk de ruimte om nieuwe dingen te leren, uit te proberen en nieuwe contacten te leggen.

Alex vindt de vrijheid die dit geeft erg belangrijk.Toen hij tot dit inzicht kwam, was de stap naar online business coaching snel gezet. Het is voor hem dé manier om te doen waar hij blij van wordt: bedrijven helpen groeien. Beter kan volgens hem niet.

De kern van het ondernemerschap is voor hem dat je vanuit je hart werkt. Dat je iets doet waar je volledig voor gaat, zonder reserves. Maar natuurlijk wel altijd vanuit een gezonde balans met de wereld om je heen. Hij ziet zijn ondernemerschap daarom ook als onderdeel van zijn leven, onlosmakelijk verbonden met de rest. Daarom doet hij alles in zijn leven volgens dezelfde filosofie: think BIG, start small, scale fast. Dat is zijn rode draad.

Alex gelooft erin dat we een leven lang moeten blijven leren en groeien. Daarom is hij elke dag bezig zichzelf nieuwe habits aan te leren, die hem in zijn ogen verder helpen, zoals mediteren en vegetarisch eten. Het zijn vaak dingen die hem geestelijke en fysieke energie geven, en die energie neemt hij overal mee naartoe.

Alex heeft een onschatbare kennis op het gebied van internetmarketing die hij graag met zijn publiek deelt. Hij spreekt met een aanstekelijk enthousiasme, is heel down-to-earth en bijzonder prettig om naar te luisteren.

Tijdens een seminar heeft Alex van Ginneken mij ‘meegenomen’ in de wereld van de social media. Alex heeft veel kennis op dit gebied. Het is prettig om naar hem te luisteren en hij heeft mij enthousiast gemaakt over deze nieuwe manier van communiceren. Kortom een expert op zijn gebied en een warme persoonlijkheid. Een aanrader!" Beke Hendriksma, eigenaar Mijn Buitenplaats Makelaardij

Alex is iemand die het ondernemen door z’n aderen heeft stromen. Dat voel en merk je aan alles. Met allerlei persoonlijke successen en fouten laat hij je precies zien hoe je verder kunt groeien. Echt een aanrader! Saskia Middelman, operationeel directeur voedingsmiddelenfabrikant

Als Alex praat, dan luister ik. Zo simpel is het. Hij heeft enorm veel ervaring en ik zie het dan ook als een voorrecht om daarvan te mogen leren. David van Balen, eigenaar marketingbureau

Alex van Ginneken is inzetbaar als spreker, trainer en gastdocent op het gebied van ondernemen met AI, marketing & communiatie met AI, sales met AI, internationalisatie met AI en daily habits. Informeer bij Anne Marie Westra naar de verdere mogelijkheden via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31 53 434 75 67 / +31 6 488 285 77.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ