Over Niels Verwij

OP ZOEK NAAR EEN SPREKER - TRAINER DIE ÉCHT HET VERSCHIL MAAKT?

Niels Verwij - inzetbaar als spreker | trainer | gastdocent

Niels Verwij (1988) is ondernemer, oprichter van Dekbeddiscounter.nl en e-commercekenner. Ondernemen kun je niet leren, dat zit in je of niet, zo luidt het cliché. Wie gelooft dat zakelijk instinct en handelsgeest inderdaad aangeboren eigenschappen zijn, vindt in Niels Verwij het levende bewijs.
 

Op zijn 6e begon hij al te handelen, en nog voor hij op de middelbare school zat nam dat best serieuze vormen aan. Toen hij een jaar of tien was, handelde hij in Pokémon-kaartspelletjes. Later ook in mini-crossmotoren. En op aanvraag zocht hij op zijn 16de naar auto's in het middensegment. Iemand wilde een BMW 5-serie en dan ging hij op zoek naar de juiste kleur. Hij mag zich dus op zijn 29e eigenlijk al een ervaren ondernemer noemen. En een succesvolle, want in de dekbedden vond hij zijn kip met de gouden eieren.

Verwij heeft overigens wel een gedegen studie, maar dat kwam meer omdat hij wat structuur zocht in zijn leven toen hij vanwege een blessure zijn droom op moest geven om internationaal schaatskampioen te worden. Tijdens die studie Small Business en Retail Management aan de Hogeschool van Rotterdam  bouwde hij als afstudeerstage een website waarop hij elke dag iets anders verkocht, van bureaustoelen tot scooters. In die periode kwam hij erachter dat een dekbedovertrek een goed artikel is. Het gaat bij het verzenden niet stuk en ook tijdens het gebruik kan er weinig aan kapot. Je hebt er dus weinig gedoe van. Bovendien heeft elk huishouden het nodig.

Verwij vocht zich met Dekbed-discounter.nl de markt in. “Die was altijd verdeeld door een aantal exorbitant rijke families, die al de tijd de prijzen hooghielden. Nee, ze waren niet bepaald blij toen ik daar wat aan ging doen. Ze begonnen serieus stampij te maken, zeker toen we eenpersoons dekbedden voor €9,95 begonnen aan te bieden. Ze stonden hier klagend voor de deur. Vervolgens heb ik gezegd daar dan maar €4,95 van te maken, want ik doe mijn eigen ding en niemand houdt me tegen”, aldus Niels. En dat blijkt, want met Dekbed-discounter.nl is hij binnen vier jaar uitgegroeid naar een bedrijf met een miljoenenomzet en het einde van de steile rit omhoog is nog niet in zicht!

Niels is altijd op zoek naar nieuwe kansen. Zijn doel? De energie overbrengen op anderen. En dat doet hij, want in zijn lezingen spat de passie ervan af. Voor iedereen die een lezing van Niels bijwoont, enthousiasme verzekerd!  

Niels Verwij is inzetbaar als spreker, trainer en gastdocent op het gebied van retail, e-commerce & logistiek, internet, marketing en webshops.

Informeer bij Anne Marie Westra naar de verdere mogelijkheden via e-mail - annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31 53 434 75 67 / +31 6 488 285 77.

 

Bekijk hieronder de video ‘vier groeilessen van beddengoedbaas Niels Verwij’.

Boekvertalingen

Ottie – Ein ganz normaler Hund – vertaler Anne Marie Westra

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°, de enige echte stormparaplu

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ- sprekers, trainers, gastdocenten, dagvoorzitters die écht het verschil maken: kijk ook op www.teameplu.nl

Tell a business associate

Tell a business associate - informeer je zakenrelatie over de dienstverlening van EPLÚ Management Support en Team EPLÚ