Nieuws - 19 september 2017

Samenwerking Anne Marie Westra-Nijhuis en Theodor van der Velde, ondernemer in startups, hbo-accreditatie panellid, business developer en curriculum designer.

Onlangs hebben voormalig collega’s Anne Marie Westra-Nijhuis van EPLÚ Management Support en Theodor van der Velde besloten met elkaar samen te werken.  

Theodor is oprichter en mede-eigenaar van WeAddVentures waar hij de best bewezen e-startup methodiek in de markt zet, in de vorm van een startup werkboek. Hij heeft jarenlang experimenten ontwikkeld op het snijvlak onderwijs en bedrijfsleven. Voorbeelden zijn duaal onderwijs, innovatie projecten en complete bachelorsopleidingen zoals de Small Business opleiding in Enschede. Een hbo nieuwe stijl en in vele opzichten zijn tijd vooruit.

Theodor is inzetbaar als spreker en trainer op het gebied van ondernemerschap, onderwijs & arbeidsmarkt, vraaggestuurd leren en werken en business development. Daarnaast is hij inzetbaar als gastdocent voor het voorgezet onderwijs, mbo, hbo of universiteit. Aanvragen voor Theodor worden exclusief door Anne Marie Westra, als ervaren organisator, van A tot Z en geheel op maat gearrangeerd.

Samenwerking Anne Marie Westra en Theodor van der VeldeSamenwerking Anne Marie Westra en Theodor van der Velde

Lees hier meer over Theodor van der Velde

Wilt u Theodor van der Velde direct boeken als spreker of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met Anne Marie Westra via e-mail, annemariewestra@e-plu.nl, of telefoon +31-53 4347567.

Boekvertalingen

Cijfers wat een feest! - Wilfried Hess

Ambassadeur Senz°

Ambassadeur senz°

Spreker - Trainer nodig?

Team EPLÚ sprekers - trainers - gastdocenteten die echt het verschil maken

Tell a business relation

Tell a business relation